Μητσοτάκης από Γλυφάδα: Φανταστείτε το ενδεχόμενο τερατογένεσης με συγκυβέρνηση Τσίπρα-Ανδρουλάκη-Βαρουφάκη

Μητσοτάκης από Γλυφάδα: Φανταστείτε το ενδεχόμενο τερατογένεσης με συγκυβέρνηση Τσίπρα-Ανδρουλάκη-Βαρουφάκη

Νέα αναφορά σε ενδεχόμενο πολιτικής τερατογένεσης στις εκλογές, με σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜέΡΑ25 έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στη Γλυφάδα.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε συγκέντρωση της ΝΔ, υπενθύμισε ότι από το βήμα της ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε αναφερθεί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Απαντώντας σε όσους μιλούν για προοδευτική διακυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το πώς φαντάζονται την προοδευτική διακυβέρνηση που λένε. Την απάντηση θα την πάρουν στις κάλπες. Αυτοί που λένε ότι θα προκύψει κυβέρνηση στις 22 Μαΐου, πρέπει να μας πουν με ποιον θα συνεργαστούν. Είχα μιλήσει για το ενδεχόμενο πολιτικής τερατογένεσης με Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη. Το φαντάζεστε; Ο,τι και να λέει ο Αλέξης Τσίπρας, το ενδεχόμενο μαθηματικά υπάρχει».

Ο πρωθυπουργός προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να συγκρίνουν τις κυβερνητικές τετραετίες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε: «Την επόμενη μέρα να υπάρχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση - και αυτό μόνο η ΝΔ μπορεί να τη διασφαλίσει».

Επίσης έσπευσε να προσθέσει: «Ακούω πολλές κουβέντες για πρώτη κάλπη, δεύτερη κάλπη. Μια είναι η εκλογή: 21 Μαΐου ψηφίζουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Αυτή η κάλπη θα στείλει το μήνυμα ποιος θα κυβερνήσει, ποια κυβέρνηση και ποιος πρωθυπουργός».

Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε επίσης: «Πρώτος εγώ αναγνώρισα τα λάθη, δεν κρύφτηκα ποτέ και πουθενά. Και ξέρετε, ένα λάθος γίνεται σφάλμα, μόνο όταν επαναλαμβάνετεαι. Δεν υποσχέθηκα το 2019 ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Υποσχέθηκα σκληρή δουλειά και αποτελέσματα. Και τώρα με ήσυχη συνείδηση θέτουμε το έργο μας στην κρίση του ελληνικού λαού».

Παράλληλα εμφανίστηκε «περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ να συγκρουστώ με όλες τις εστίες αναχρονισμού και αναξιοκρατίας. Και αυτό θα αποτελέσει μια από τις κεντρικές μας δεσμεύσεις».

«Σε αυτούς που το αμφισβητούν, να θυμίσω μια απτή πραγματικότητα. Η ΝΔ πάντοτε ιστορικά συγκρούστηκε με εκείνες τις εστίες οπισθοδρόμησης στο Δημόσιο και τα έβαλε με τους κακούς συνδικαλιστές. Εμείς εξυγιάναμε την Ολυμπιακή, εμείς είμαστε αυτοί που παρεμβήκαμε για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή έκανε τα πρώτα βήματα ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ. Πήραμε μια χρεοκοπημένη επιχείρηση και σήμερα την έχουμε κάνει πρωταγωνίστρια. Αν δεν ήταν η ΔΕΗ, δεν θα μπορούσαμε να παρέχουμε στήριξη για νοικοκυριά όσον αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Τέλος δεσμεύτηκε για καλύτερους μισθούς στη νέα τετραετία. «Όπως είχα δεσμευθεί το 2019 ότι κύριος στόχος θα είναι οι λιγότεροι φόροι, έτσι σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω ότι δέσμευση μου είναι οι καλύτεροι μισθοί για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και επανέλαβε ότι η Ελλάδα «εντός του 2023 θα ανακτήσει την επενδυτική βαθμίδα».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS