Μητσοτάκης και Καραμανλής καθ' οδόν προς τον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη

Μητσοτάκης και Καραμανλής καθ' οδόν προς τον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη

Στο σημείο της αδιανόητης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 32 άτομα και δεκάδες τραυματίστηκαν μεταβαίνουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής βρίσκεται ήδη καθ' οδόν και στο σημείο της τραγωδία θα μεταβεί και ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματισμένη για σήμερα περιοδεία στη Θεσσαλονίκη η οποία ακυρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν έγινε γνωστή η τραγωδία.

Σε συναγερμό ο κρατικός μηχανισμός

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων στην Πολιτική Προστασία, μαζί με τον υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Γιώργο Πουρναρά.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με τον αρχηγό του Σώματος Κωνσταντίνο Σκούμα, ενώ αξιωματικοί της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βρίσκονται στον τόπο του δυστυχήματος και στα νοσοκομεία, προκειμένου να καταγράψουν νεκρούς και τραυματίες.

Στο σημείο της τραγωδίας μετέβη το κινητό επιχειρησιακό κέντρο Ολυμπος, ενώ στη Λάρισα μετέβη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS