ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Λίγοι θα περίμεναν πως θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση

«Πριν από ένα χρόνο, λίγοι θα περίμεναν πως μέσα από πρωτοφανείς περιπέτειες θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση» σχολιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter τον πρώτο χρόνο του στην πρωθυπουργία.

«Ότι θα πιστεύαμε, ξανά, πως Ενωμένοι Μπορούμε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας» συνεχίζει. «Πριν από ένα χρόνο μας δώσατε την εντολή να δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Κανείς δεν φανταζόταν τότε τις προκλήσεις που θα αντιμετώπιζε η πατρίδα και όλοι μας. Και λίγοι θα περίμεναν πως μέσα από πρωτοφανείς περιπέτειες θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ότι θα πιστεύαμε ξανά πως ενωμένοι μπορούμε. Γιατί αυτό αποδείξαμε, ότι ενωμένοι όλοι οι Έλληνες έχουμε τη δύναμη να εκπλήξουμε τους εαυτούς μας και ολόκληρο τον κόσμο» εμφανίζεται να λέει ο πρωθυπουργός σε βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση.

«Είναι πολλά όσα καταφέραμε σε λίγο χρόνο» συνεχίζει ο πρωθυπουργός με αναφορές στην εθνική κυριαρχία και τα σύνορα, τη δημόσια υγεία και την κρίση του κορωνοϊού, την ψηφιοποίηση του κράτους, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, την πράσινη οικονομία, το μεταναστευτικό και την παιδεία. «Ο επόμενος χρόνος κρύβει μεγάλες δυσκολίες και νέες προκλήσεις» καταλήγει «αλλά θα μας βρει οπλισμένους με πολύτιμη εμπειρία και με μία νέα εθνική σιγουριά και δύναμη. Έχουμε βάλει τα θεμέλια για μία Ελλάδα που εκσυγχρονίζεται και αναπτύσσεται. Για μια Ελλάδα με κοινωνική συνοχή που δεν αφήνει κανένα πίσω. Και την Ελλάδα που πραγματικά αξίζουμε».

«Το έργο της κυβέρνησης είναι πολύ πυκνό για να χωρέσει σε ένα μικρό βίντεο. Εστιάζουμε στη συλλογική εμπειρία των πολιτών όπως τη διαμόρφωσαν οι δύο μεγάλες κρίσης του Έβρου και του κορωνοϊού, αλλά και την εντυπωσιακή πρόοδο στην ψηφιοποίηση του κράτους. Και δίνουμε έμφαση στην τήρηση μίας μεγάλης υπόσχεσης που κάναμε στις εκλογές του Ιουλίου. Επιβεβαιώσαμε το κεντρικό μας σύνθημα: πως οι Έλληνες, Ενωμένοι Μπορούμε. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό κέρδος για την Πατρίδα μας» επαναλαμβάνει ο πρωθυπουργός στη δήλωσή του.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS