Φτάνει σήμερα στην Αθήνα το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου -Συνάντηση με τον πρωθυπουργό στις 18:00

Φτάνει σήμερα στην Αθήνα το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου -Συνάντηση με τον πρωθυπουργό στις 18:00

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, θα υποδεχθούν στο Μέγαρο Μαξίμου το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου.

Ο βασιλιάς των Βέλγων Philippe και η βασίλισσα Mathilde πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα. Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του θα γίνει στις 16:00.

Στις 20:00 ο πρωθυπουργός θα παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο που παρατίθεται στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλιά και της βασίλισσας του Βελγίου.

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα για το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου πραγματοποιεί από σήμερα έως τις 4 Μαΐου επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. Θα συνοδεύεται από πολυπληθή αποστολή, στην οποία θα συμμετέχουν υπουργοί, πρυτάνεις και επιχειρηματίες.

Συναντήσεις με Μητσοτάκη, Σακελλαροπούλου και Μπακογιάννη

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, το βασιλικό ζεύγος θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Την Τρίτη 3 Μαΐου το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει ακόμη επισκέψεις στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση ΑΝΤΑΜΑ, στον αρχαιολογικό χώρο Σουνίου, στο ξενοδοχείο Grecotel Cape Sounio, όπου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική συνάντηση, στον αρχαιολογικό χώρο Θορικού και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Την Τετάρτη 4 Μαΐου το βασιλικό ζεύγος θα ξεναγηθεί στον τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS