Μητσοτάκης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει πολιτικό, αξιακό και πολιτισμικό χάσμα

Μητσοτάκης: Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει πολιτικό, αξιακό και πολιτισμικό χάσμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς για τις επιθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Αλέξη Τσίπρα προς τον ίδιο απάντησε «Με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει πολιτικό, πολιτισμικό και αξιακό χάσμα».

Ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ εξήγησε γιατί δεν αναφέρθηκε καθόλου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς : «Στην ομιλία μου απέφυγα να αναφερθώ στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και σήμερα το έκανα περιορισμένα.Ο κ. Τσίπρας έχει επιτεθεί σε μένα στη γυναίκα μου στην οικογένεια μου. Μην έχετε αμφιβολία ότι όσα διακινούνται στον οχετό του διαδικτύου είναι κατευθυνόμενα» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για να προσθέσει: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει πολιτικό αξιακό και πολιτιστικό χάσμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει διχασμός στην κοινωνία. Όσοι νομίζουν ότι είμαστε σε φάση νεοαγανακτισμένων που θα «πυροβολεί» το πολιτικό σύστημα είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ο κόσμος θέλει κανονικότητα - με την καλή έννοια - θέλει ηρεμία».

«Δικό μου χρέος είναι να ενώσω και να συνομιλήσω με την κοινωνία, και να αποφεύγω όσο γίνεται εντάσεις αχρείαστες τις οποίες νομίζω ότι η κοινωνία απορρίπτει», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:
«Γι αυτό και θα συνεχίσω να απορρίπτω αυτού του είδους τη ρητορική. Μπορείτε να ρωτήσετε από κει και πέρα τον κ. Τσίπρα για το τι ακριβώς επιδιώκει», είπε.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με την υπόθεση Αποστολάκη στον ανασχηματισμό ο κ. Μητσοτάκης είχε ξεκαθαρίσει: «Θεωρώ πως έχω εξαντλήσει τη διάθεση μου να είμαι συναινετικός με ανθρώπους και πολιτικούς χώρους που δεν δείχνουν καμία διάθεση συναίνεσης. Συνομιλώ με την κοινωνία και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Με ανθρώπους, που μου ζητάνε συναίνεση από τη Βουλή και μία εβδομάδα μετά κάνουν αυτά που έκαναν δεν έχω και πολλά να πω».

«Θα συμβούλευα τον κ. Τσίπρα να μη μιλάει για τη μεσαία τάξη γιατί εκείνος με ιδεολογική εμμονή την διέλυσε»
«Το τι έκανε ο κ. Τσίπρας για τη μεσαία τάξη το θυμάται πολύ καλά η μεσαία τάξη, δεσμεύθηκα προεκλογικά να επιστρέψω όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας και αυτό κάνω. Θα συμβούλευα τον κ. Τσίπρα να μη μιλάει για τη μεσαία τάξη, γιατί εκείνος με ιδεολογική εμμονή την διέλυσε», απήντησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ερώτηση για τη μεσαία τάξη και τις σχετικές κατηγορίες του κ. Τσίπρα.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει πολιτικό, αξιακό και πολιτισμικό χάσμα

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS