Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο

Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο

Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο » τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η χώρα μας «έρχεται να επενδύσει αυξημένους πόρους στις εξοπλιστικές της ικανότητες έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο συνεπής στις συμμαχικές της υποχρεώσεις».

Σημειώνεται ότι στις εργασίες της Συνόδου, που ξεκινά ώρα 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και ολοκληρώνεται ώρα 17:00, θα συμμετέχει και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, για πρώτη φορά από την εκλογή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο κτίριο του ΝΑΤΟ με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα και αμέσως μετά με τον Βρετανό ομόλογό του Μπόρις Τζόνσον.

Στις 17:05 ώρα Ελλάδας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής που θα έχει διάρκεια μόλις τριών ωρών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS