Αγρια κόντρα Μπογδάνου με Γκιόκα: «Είστε κατσαπλιάδες» - «Επάξια κερδίσατε τον όρο χαφιεδισμός» [βίντεο]

Αγρια κόντρα Μπογδάνου με Γκιόκα: «Είστε κατσαπλιάδες» - «Επάξια κερδίσατε τον όρο χαφιεδισμός» [βίντεο]

Αντιπαράθεση σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους είχαν το πρωί της Πέμπτης ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Γιάννη Γκιόκα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΚΚΕ για την επίθεση που δέχτηκε ψέγοντας τις αναφορές περί χαβιεδισμού.

Στην εκπομπή παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου το ΚΚΕ λέγοντας ότι ο κ. Μπογδάνος «έχει κερδίσει επάξια τον όρο χαβιεδισμός, όταν έδινε στοιχεία διαδηλωτή στον αέρα».


«Επιμένετε δηλαδή… Ξέραμε, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι έχει και πολύ χειρότερα. Αν σας πω κατσαπλιάδες, θα ενοχληθείτε;», απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ με τον Γιάννη Γκιόκα να σημειώνει: «Η ανακοίνωση εκφράζει την καταδίκη της σε αυτό το περιστατικό που έγινε».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβησαν οι παρουσιαστές οι οποίοι επεσήμαναν στον κ. Γκιόκα ότι η ανακοίνωση του ΚΚΕ κάνει λόγο για χαβιεδισμό, ζητώντας του να απαντήσει στις ερωτήσεις. «Το πώς θα απαντήσω είναι δικό μου θέμα» απάντησε ο κ. Γκιόκας και υπογράμμισε πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια» ο κ. Μπογδάνος. «Αυτό κάνει εδώ και καιρό» πρόσθεσε.

«Ας με μηνύσει και εμείς μπορούμε να τον μηνύσουμε έδινε παρανόμως στοιχεία διαδηλωτή», είπε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Μηνύστε με, αίρω την ασυλία μου, μήνυσα τον Πολάκη, κέρδισα, μήνυσα το Luben, κέρδισα, μήνυσα τον Βαξεβάνη, κέρδισα». «Αίρω την ασυλία μου αν το ΚΚΕ έχει να με μηνύσει για κάτι» συμπλήρωσε. Ο κ. Γκιόκας κατέληξε λέγοντας «δεν μπαίνω σε διάλογο με τον Μπογδάνο».

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφερόταν χαρακτηριστικά:
«Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ