ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για τα 31 χρόνια από τη δολοφονία του Π. Μπακογιάννη: Οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη μας εμπνέουν

«Οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες και εξακολουθούν να μας εμπνέουν», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για τη συμπλήρωση 31 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

H Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι οι δολοφόνοι δεν επέλεξαν τυχαία το στόχο τους καθώς ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν υπέρμαχος της εθνικής συμφιλίωσης και εργάστηκε για την επούλωση από τα τραύματα του εμφυλίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

Σαν σήμερα πριν 31 χρόνια οι άνανδροι τρομοκράτες της 17Ν δολοφόνησαν εν ψυχρώ το Βουλευτή Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη.

Οι δολοφόνοι δεν επέλεξαν τυχαία το στόχο τους. Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν υπέρμαχος της εθνικής συμφιλίωσης και εργάστηκε για την επούλωση από τα τραύματα του εμφυλίου. Βαθύτατα δημοκράτης, με σπουδαία αντιδικτατορική δράση που με το λόγο και τη δράση του κατάφερνε να διαπερνά τα κομματικά στεγανά.

Μπορεί ο Παύλος Μπακογιάννης να μην είναι πλέον ανάμεσά μας, όμως οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες και εξακολουθούν να μας εμπνέουν.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS