Οργή ΝΔ για Πολάκη: «Καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν - Να καταδικάσει ο Τσίπρας»

Οργή ΝΔ για Πολάκη: «Καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν - Να καταδικάσει ο Τσίπρας»

Την σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, με την οποία ο πρώην υφυπουργός Υγείας αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, καθώς όπως υποστηρίζει δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις των μελετών.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζει την «αφωνία» της Κουμουνδούρου για την ακραία ανάρτηση Πολάκη, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει ευθέως τον βουλευτή, επισημαίνοντας ότι Παύλος Πολάκης «ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας».

YN 2021 06 16 07.40.07

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας. Έχουν περάσει 24 ωρες και από τον ΣΥΡΙΖΑ σιγή. Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει ευθέως τον κ. Πολάκη. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζεται τον κ. Βελόπουλο κλείνοντας το μάτι στους αντιεμβολιαστές.

Ομάδα Αλήθειας: Η απάντηση στον «ψεκασμένο μάγκα των πληκτρολογίων» δόθηκε από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ

Αλλά και η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ ανήρτησε ένα βίντεο με τον Ανδρέα Ξανθό να δηλώνει ευθέως και κατηγορηματικώς: «Η ριζική απάντηση σε μια πανδημική κρίση είναι ο καθολικός εμβολιασμός» αναφέρει ο πρώην υπουργός Υγείας με τον Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ να σχολιάζει: «Η απάντηση στον "ψεκασμένο μάγκα των πληκτρολογίων" έχει δοθεί μέσα από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ