ΝΔ: Ο Τσίπρας αναζητεί τον νέο Καμμένο - Στην «προοδευτική» διακυβέρνηση «χωράει» και ο κ. Βελόπουλος

ΝΔ: Ο Τσίπρας αναζητεί τον νέο Καμμένο - Στην «προοδευτική» διακυβέρνηση «χωράει» και ο κ. Βελόπουλος

Η Πειραιώς σχολιάζει τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Ο κ. Τσίπρας αναζητεί τον νέο Καμμένο. Καμία έκπληξη» ήταν το αιχμηρό σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός του με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Στ. Αραχωβίτης, δηλώνει ότι στην “προοδευτική” διακυβέρνηση στο πλευρό του κ. Βαρουφάκη “χωράει” και ο κ. Βελόπουλος. Ο κ. Τσίπρας αναζητεί τον νέο Καμμένο. Καμία έκπληξη. Έτσι κυβέρνησε επί 4,5 χρόνια. Είχε το πρωτότυπο, στο πρόσωπο του κ. Βελόπουλου ψάχνει για αντίγραφο. Καλή τύχη», επισημαίνει η Πειραιώς.

Η φράση που προκάλεσε τo σχόλιο της Ν.Δ. ειπώθηκε σε συνέντευξη του βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ στην ιστοσελίδα apela.gr.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ρωτήθηκε αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ, με τον κ. Αραχωβίτη να απαντά «με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, με όλες τις δυνάμεις που θεωρούν ότι πρέπει να τελειώσουμε πολιτικά σαν κυβέρνηση με το Μητσοτάκης Α.Ε.».

«Είπατε μόνο με τις προοδευτικές δυνάμεις, με τον κ. Βελόπουλο δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστείτε;», ρωτήθηκε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε «αν ο κ. Βελόπουλος θεωρεί τον εαυτό του προοδευτική δύναμη και συμφωνήσουμε στα βασικά σημεία, στον στόχο μας… όλα τα συζητάμε. Καλώ τον ελληνικό λαό στις εκλογές που έρχονται, να σκεφτεί πολύ καλά τι θα ψηφίσει».

Δείτε το βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ