ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για το Τατόι: Όταν ο Τσίπρας υποδεχόταν τον Κάρολο μιλούσε για «επίσκεψη ορόσημο»

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για το Τατόι: Όταν ο Τσίπρας υποδεχόταν τον Κάρολο μιλούσε για «επίσκεψη ορόσημο»

«Ότι το ψέμα και η υποκρισία είναι ταυτόσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό», επισημαίνει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή του, απαντώντας στο σχόλιο της Κουμουνδούρου για το ταξίδι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Σκωτία.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καλέσει τον πρωθυπουργό να μην ενεργεί «ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ», χαρακτηρίζοντας «μέγιστη προσβολή προς τους πολίτες» το ταξίδι που έχει ως σκοπό να αποκτήσει ο πρωθυπουργός «τεχνογνωσία στην αξιοποίηση… βασιλικών κτημάτων».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ότι το ψέμα και η υποκρισία είναι ταυτόσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό. Όταν ο κ. Τσίπρας υποδεχόταν τον Πρίγκηπα Κάρολο στην Αθήνα το 2018, μιλούσε για «επίσκεψη ορόσημο».

Σήμερα που ο Πρωθυπουργός αποδεχόμενος πρόσκληση του Πρίγκηπα Καρόλου τον συναντά στη Σκωτία, ο ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζει διάφορα ακατανόητα συνομωσιολογικά. Ύστερα αναρωτιούνται γιατί ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ