ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για τις νέες αποκαλύψεις Καλογρίτσα: Γνώριζε ο Τσίπρας τις δοσοληψίες Παππά; Ποια ήταν η White Porscha;

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα.

Με ανακοίνωσή του, το κυβερνών κόμμα σημειώνει ότι μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει αν γνώριζε για τις δοσοληψίες του στενότερου συνεργάτη του, Νίκου Παππά.

«Γίνονταν όλα αυτά κάτω από τη μύτη του και δεν είχε καταλάβει τίποτα; Ποιος είναι ο Λευκός Οίκος και η White Porscha; Έχει κάποια σχέση με το Μέγαρο Μαξίμου επί των ημερών του και με τον ίδιο;», αναρωτιέται η Νέα Δημοκρατία και σημειώνει ότι θα επανέρχεται στο ζήτημα μέχρι να δοθούν απαντήσεις.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Ο κ. Τσίπρας μέχρι τώρα έχει αποφύγει τις απαντήσεις και καταφεύγει στη σιωπή. Ύστερα όμως από τις νέες αποκαλύψεις του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά. Γνώριζε ή όχι για τις δοσοληψίες του στενότερου συνεργάτη του, Ν. Παππά; Αν όχι, γιατί τον κρατάει; Γίνονταν όλα αυτά κάτω από τη μύτη του και δεν είχε καταλάβει τίποτα; Ποιος είναι ο Λευκός Οίκος και η White Porscha; Έχει κάποια σχέση με το Μέγαρο Μαξίμου επί των ημερών του και με τον ίδιο; Τα 3 εκατομμύρια που δόθηκαν ύστερα από περίεργες διαδρομές για να στηθεί το Documento έφθασαν εκεί μέσα από νόμιμες διαδικασίες; Ο «ερευνητής» κ. Βαξεβάνης έχει να πει κάτι; Μήπως μπορεί να εξηγήσει πώς από υπάλληλος έγινε ιδιοκτήτης; Περιμένουμε τις απαντήσεις. Και θα επανερχόμαστε μέχρι να δοθούν. Από όλους.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS