Νίκος Παππάς: Στη Βουλή από τον Άρειο Πάγο το βούλευμα για την παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο

Νίκος Παππάς: Στη Βουλή από τον Άρειο Πάγο το βούλευμα για την παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο

Στην Βουλή έφτασε από χθες από τον Άρειο Πάγο, το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου για την παραπομπή του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, απέστειλε σήμερα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αίτημα προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή ο κατάλογος με τους Ανώτατους Δικαστές από τον Άρειο Πάγο και το ΣτΕ προκειμένου να γίνει η κλήρωση της σύνθεσης των 13 δικαστών που θα αποτελέσουν την έδρα του Ειδικού Δικαστηρίου.

Η λίστα των ανωτάτων δικαστών, που θα αποσταλεί στην Βουλή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα έχει τα ονόματα όσων κατά την 9η Μαρτίου 2021 που υποβλήθηκε το αίτημα της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά ήταν ανώτατοι δικαστές και όχι όσων ενδιαμέσων προήχθησαν στην ανώτατη ιεραρχία των δύο ανώτατων δικαστηρίων.

Η κλήρωση της έδρας στην Ολομέλεια, αναμένεται προς το τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ