Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στην «Αυγή» για τις φωτογραφίες που τράβηξε στο Άμπου Ντάμπι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στην «Αυγή» για τις φωτογραφίες που τράβηξε στο Άμπου Ντάμπι

Με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης / Σαν τουρίστας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, βγάζει selfie» η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, Αυγή, επιτίθεται στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε σήμερα μέσω Twitter.

Σε ένα κακεντρεχές σχόλιο στην έντυπη έκδοσή της, η «Αυγή» αναφέρει «αλγεινή εντύπωση προκαλεί φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Άδωνι Γεωργιάδη - που βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε επίσημη αποστολή της κυβέρνησης - να συμπεριφέρεται ως τουρίστας. Ο υπουργός Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια συνάντησης, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του και τραβούσε selfie».

Ο υπουργός Ανάπτυξης βάζει τα πράγματα στη θέση τους και εξηγεί, στην ανάρτησή του, ότι δεν βρισκόταν στο «Σεράι», αλλά στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου, κατά την επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Ο λαός τους έχει τόσο χαμηλά, διότι ασχολούνται μόνον με ανοησίες. Το «Σεράϊ» είναι η αίθουσα vip του αεροδρομίου και «η επίσημη συνάντηση» είναι η ώρα που αναμένουμε τις διαδικασίες για να πάμε στο ξενοδοχείο μας. Τον Ομόλογο μου τον είδα την επομένη και πήγε άριστα», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

 

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1329331588568657920?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1329331588568657920%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fpolitiki%2Fo-adonis-georgiadis-apanta-stin-aygi-gia-tis-fotografies-poy-trabixe-sto-ampoy-ntampi

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS