Μετά τον Κασιδιάρη και ο Μπαρμπαρούσης δίνει γραμμή: Το μόνο που τιμωρεί τη ΝΔ είναι να το ρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τον Κασιδιάρη και ο Μπαρμπαρούσης δίνει γραμμή: Το μόνο που τιμωρεί τη ΝΔ είναι να το ρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής και νυν του Εθνικού Κόμματος – Ελληνες του Ηλία Κασιδιάρη, σε σχόλιό του σε ποστάρισμα στο Facebook προτρέπει τους ακροδεξιούς να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μην βγει νικητής στις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ.

Στην γραμμή Κασιδιάρη ο οποίος έκανε κάλεσμα στο ακροατήριό του να «ψηφίσει κατά συνείδηση και να βάλει οριστικό τέλος» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Μπαρμπαρούσης προέτρεψε τους ακροδεξιούς να ταχθούν υπέρ ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιο του Μπαρμπαρούση

«Ακούστε, το έγραψα ξεκάθαρα. Αν το ρίξουμε σε ψαράδες, σε κυνηγούς, σε 21, σε 31, σε μπλακ τζακ, άκυρο, αποχή και ούτω καθεξής, πας στην ΝΔ από το παράθυρο και όχι από την πόρτα. Το μόνο που τιμωρεί τη ΝΔ είναι να το ρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ. Οι νεοδημοκράτες γνώριζαν ότι δύσκολα κάποιος δικός μας θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό μας έκλεισαν στη φυλακή και μας απαγόρευσαν και την κάθοδο στις εκλογές. Και η αλήθεια είναι ότι τον σκοπό τους σε μεγάλο βαθμό θα τον πετύχουν», έγραψε στο Facebook.

sxolio barbarousi

Να τονιστεί ότι χθες, ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ανέφερε πως θέλει το κόμμα του να κερδίσει «όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή», μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ