Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει καμπάνια για στεγαστικό και ακρίβεια

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει καμπάνια για στεγαστικό και ακρίβεια

Επιστροφή στα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της διπλής καμπάνιας για την ακρίβεια και το πρόβλημα της στέγης, που αναμένεται να «τρέξει» τις αμέσως επόμενες μέρες.

Στην Κουμουνδούρου θεωρούν πως στον δρόμο προς το συνέδριο και με τα γνωστά προβλήματα που ταλανίζουν το κόμμα δεν πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα η εξωστρεφής δράση προς την κοινωνία και τα προβλήματά της, καθώς η εσωστρέφεια μόνον κακό κάνει στην εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλωστε φαίνεται και σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

«Χάσαμε χρόνο, αλλά δεν χάσαμε τον στόχο μας. Βρισκόμαστε στην πολιτική ως επιλογή καθήκοντος και προσφοράς. Για να βρίσκουμε λύσεις προς όφελος της κοινωνίας», δήλωσε «Στο Κόκκινο» ο βουλευτής και τομεάρχης ανάπτυξης, Χρήστος Γιαννούλης. «Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη όλα όσα, παγερά αδιάφορα, καταλαμβάνουν χώρο στη δημόσια συζήτηση, ενώ την ίδια ώρα μένουν αφώτιστα και στη σκιά σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δρομολογεί δύο πολύ σημαντικές παρεμβάσεις για την ακρίβεια και τη στέγη, για να γίνει αντιληπτό ότι υπάρχουν λύσεις όταν υπάρχει η πολιτική βούληση αντιμετώπισης ενός προβλήματος», τόνισε ο βουλευτής εκφράζοντας τη γενική πρόθεση της Κουμουνδούρου να ασκήσει αντιπολίτευση και να πάψει να ομφαλοσκοπεί εστιάζοντας μόνο ν στην ανασυγκρότηση του κόμματος.

Κάτι όμως που δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς η κακή εσωκομματική εικόνα, όπως καταγράφεται μετά τη διάσπαση, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο εσωτερικό των κεντρικών γραφείων της πλατείας Κουμουνδούρου κι ενώ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να απουσιάζει από το προσκήνιο ευρισκόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου πέρασε τις γιορτές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ