«Ωδή στον σεξισμό», «αυτογκόλ Τσίπρα» -Τα σχόλια στην εκπομπή του Λιάγκα για τον Μιθριδάτη

«Ωδή στον σεξισμό», «αυτογκόλ Τσίπρα» -Τα σχόλια στην εκπομπή του Λιάγκα για τον Μιθριδάτη

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να «κατεβάσει» ως υποψήφιο βουλευτή στις εκλογές 2023 τον γνωστό ράπερ Μιθριδάτη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε τη συζήτηση λέγοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «τώρα, ότι βάλανε τον Μιθριδάτη με όλη αυτή τη ρητορική, με το άλλοθι του χιούμορ, που έβριζε γυναίκες, απαξίωνε κάνοντας χιούμορ κ.λπ. Δηλαδή στο χιούμορ βάζουμε σεξιστικές αναφορές;», για να συμπληρώσει η Άρια Καλύβα ότι είναι «χέρι-χέρι με τον κ. Τσίπρα, του οποίου τα αγγλικά τα λοιδορούσε».

«Έχει γράψει απίστευτα πράγματα, για πολλούς ωδή στον σεξισμό και όχι μόνο»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος στάθηκε στα όσα έχει κατά καιρούς γράψει ο Μιθριδάτης για τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για μια σειρά άλλα, ευαίσθητα θέματα:

«Έχει γράψει αμίμητα κείμενα για τον κ. Τσίπρα, από το 2010-2011 μέχρι το 2016 εναντίον του κ. Τσίπρα, τώρα είναι υποψήφιος. Μεγάλη κουβέντα έγινε στο Διαδίκτυο, και οι σημερινές εφημερίδες το γράψανε. Διότι ο κ. Μιθριδάτης, ερμηνευτής των Ημισκουμπρίων, έχει γράψει απίστευτα πράγματα. Για πολλούς ωδή στον σεξισμό και όχι μόνο. Για άλλους, όπως λέει και ο ίδιος ο Μιθριδάτης, μέσα στα πλαίσια της σάτιρας».
«Και επειδή αυτό το ακούμε πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, δεν είναι μια σκόπιμη διαστρέβλωση όταν μένουν τα γραπτά, και όταν έχεις γράψει απίστευτα πράγματα, που δεν μπορούμε να τα πούμε τώρα στην τηλεόραση, αλλά όποιος τα βλέπει και όποιος ψάξει στο Διαδίκτυο θα τα δει. Ο κ. Μιθριδάτης μιλάει για τις γυναίκες, μιλάει για τον κ. Τσίπρα με πολύ άσχημα λόγια από την εποχή της κ. Μέρκελ, μιλάει για πάρα πολλά θέματα στα οποία ο ίδιος, σήμερα, με ανακοίνωσή του λέει ότι "εγώ δεν ήμουν ποτέ κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας"», είπε χαρακτηριστικά.

«Πώς θα υπηρετήσει τα δικαιώματα των γυναικών όταν έχει πει όλα αυτά τα πράγματα;»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, δε, διατύπωσε την απορία «Ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει ότι μπορεί να χωρέσει έστω και στη σάτιρα που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια ο σεξισμός προς τις γυναίκες; Πώς λοιπόν θα υπηρετήσει τα δικαιώματα των γυναικών όταν έχει πει όλα αυτά τα πράγματα;» και επιτέθηκε στο επικοινωνιακό επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας: «Όταν μιλάς συνεχόμενα και έχει μια διάρκεια αυτό, τι κάνει το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Τσίπρα; Όλα αυτά τα αγνοεί; Τα βάζει στην άκρη; Τι κάνει ακριβώς;».

«Αυτογκόλ Τσίπρα η επιλογή Μιθριδάτη»

«Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι… Ο κ. Μιθριδάτης είναι τόσο δημοφιλής και εκτιμούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα αποσπάσει τόσο πολλές ψήφους, που το καλό που θα γίνει θα είναι περισσότερο από το κακό με τις αναφορές του παρελθόντος. Το γκολ που έβαλε ο Τσίπρας με την Τσαπανίδου, έβαλε τώρα αυτογκόλ με την επιλογή Μιθριδάτη», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ