Μητσοτάκης σε γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ: Τεράστιο βήμα η συμφωνία για μία αρχιτεκτονική στη διεθνή φορολόγηση

Μητσοτάκης σε γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ: Τεράστιο βήμα η συμφωνία για μία αρχιτεκτονική στη διεθνή φορολόγηση

Τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Mathias Cormann υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων τεράστιο βήμα τη συμφωνία για μία νέα αρχιτεκτονική στη διεθνή φορολόγηση που επιτεύχθηκε μόλις χθες με βάση τις εισηγήσεις του ΟΟΣΑ. Η πρόοδος να μην αφορά μόνο τους εταιρικούς κολοσσούς αλλά και τους λαούς, σημείωσε.

Σε αυτές τις συνθήκες συνολικής ανασυγκρότησης γίνεται επίκαιρη η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης για την ίδρυση ενός κέντρου του ΟΟΣΑ με αντικείμενο τις οικονομικές και δημογραφικές εξελίξεις, ανέφερε επίσης ο πρωθυπουργός.

Δείτε τις δηλώσεις τους:

Σημαντικά σημεία:

-Μητσοτάκης: Τεράστιο βήμα η συμφωνία για μία νέα αρχιτεκτονική στη διεθνή φορολόγηση που επιτεύχθηκε μόλις χθες με βάση τις εισηγήσεις του ΟΟΣΑ.
-Η πρόοδος να μην αφορά μόνο τους εταιρικούς κολοσσούς αλλά και τους λαούς.
-Στο επίπεδο των άμεσων κινήσεων με βρίσκει σύμφωνο το προσχέδιο του ΟΟΣΑ για την ασφαλή κινητικότητα μετά την πανδημία.
-Η Ελλάδα είχε σπεύσει να ενταχθεί στο ψηφιακό πιστοποιητικό που εξασφαλίζει την ελεύθερη διακίνηση.
-Σε αυτές τις συνθήκες συνολικής ανασυγκρότησης γίνεται επίκαιρη η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης για την ίδρυση ενός κέντρου του ΟΟΣΑ με αντικείμενο τις οικονομικές και δημογραφικές εξελίξεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ