Οικονόμου για 28χρονο στο Αγρίνιο: Περίεργη εξέλιξη η μη σύλληψή του, πρέπει να διερευνηθεί άμεσα

Οικονόμου για 28χρονο στο Αγρίνιο: Περίεργη εξέλιξη η μη σύλληψή του, πρέπει να διερευνηθεί άμεσα

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ειδικότερα, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος ξεκίνησε την εισαγωγική του τοποθέτηση με την Σύνοδο Κορυφής, όπου στο επίκεντρο βρίσκεται σύμφωνα με όσα είπε η ενεργειακή κρίση και οι 3 κατευθύνσεις στις οποίες κινείται η Κομισιόν.

Προσδοκούμε αποφάσεις από την Σύνοδο Κορυφής

«Προσδοκούμε αποφάσεις από την Σύνοδο Κορυφής, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στις κυβερνήσεις να ακολουθήσουν ένα πιο συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης», ανέφερε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας πως τα μοντέλα στην Ελλάδα αναγνωρίζονται και υιοθετούνται από αρκετές χώρες.

Σχετικά με το επιχειρησιακό πρόγραμμα ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού μπαίνει στην τελική ευθεία που ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά. Το πρόγραμμα, όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου, έχει συνεισφέρει αποτελεσματικά σε μία σειρά από τομείς, όπως στην καταπολέμηση της ανεργίας, στην εναρμόνιση της οικογενειακής και της επαγγελματικής ζωής κ.α.

Η μάχη απέναντι στην εγκληματικότητα συνεχίζεται

Σχετικά με την χτεσινή εκδήλωση της αστυνομίας όπου παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός, επισήμανε πως όλα τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν πως έχει γίνει σημαντική πρόοδος σε όλα τα επίπεδα. «Η μάχη απέναντι στην εγκληματικότητα συνεχίζεται αμείωτη. Σε ότι αφορά περιστατικά κατάχρησης εξουσίας ή παραβατικής συμπεριφοράς, η Πολιτεία έχει δείξει πως είναι αμείλικτη», ανέφερε.

Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως πάντοτε η Ελλάδα είναι υπερ της λογικής της συζήτησης. «Είμαστε ανυποχώρητοι σε ζητήματα κυριαρχικών δικαιωμάτων. Αυτή η παρατεταμένη ρητορική της Τουρκίας είναι εντελώς αδιέξοδη».

Σύντομα θα έχουμε απαντήσεις για τον ασύλληπτο 28χρονο στο Αγρίνιο

Σχετικά με τον 28χρονο στο Αγρίνιο που παραμένει ασύλληπτος, ο κ. Οικονόμου επισήμανε πως είναι ένα ζήτημα που και εμείς θα διερευνήσουμε.

«Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα, εφόσον επιβεβαιωθεί. Σύντομα θα έχουμε απαντήσεις και η εξέλιξη είναι περίεργη».

Κι άλλα βήματα για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών

Σε ερώτηση για τα βήματα που έχει κάνει η Πολιτεία για τα κακοποιημένα παιδιά με αφορμή την υπόθεση της 12χρονης, ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε πως η προστασία των κακοποιημένων παιδιών είναι ένας τομέας που η χώρα μας βρισκόταν πολύ πίσω και τα τελευταία τρία χρόνια έχουν συμβεί σημαντικά βήματα. Προφανώς και χρειάζονται κι άλλα βήματα να γίνουν προς την κατεύθυνση αυτή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ