Οικονόμου για Λιβανό : Η αντίδρασή του δεν αρμόζει σε υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Οικονόμου για Λιβανό : Η αντίδρασή του δεν αρμόζει σε υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Αύριο μάλλον θα ανακοινωθούν τα μέτρα για την ενέργεια», αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο Σπήλιος Λιβανός οδηγήθηκε σε παραίτηση γιατί η αντίδρασή του σε μια καθ’ όλα απαράδεκτη δήλωση δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη», δήλωσε  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Επιπλέον, ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι «ήταν εντελώς αναληθής η επίμαχη αναφορά και δεν ανταποκρινόταν πουθενά στη διαχείριση εκείνης της τραγωδίας».

«Όλα έγιναν με τον τρόπο που έπρεπε μέσω τραπεζών. Η άμεση αποδοχή της παραίτησης συνιστά την απόδειξη του πώς χειρίζεται η κυβέρνηση αυτά τα ζητήματα.Τα ζητήματα της συμπεριφοράς και της τοποθέτησης σε θέματα που έχουν σημαδέψει δε μετρώνται με εκλογικούς συσχετισμούς. Ήταν μια ατυχής αντίδραση σε μια προσέγγιση που δεν έχει καμία αλήθεια και έξω από το αξιακό μας πλαίσιο ως παράταξης», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αντιπερισπασμός»
Αναφορικά με τις δηλώσεις Γεωργαντά το 2012, ο κ. Οικονόμου είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κάνει αντιπερισπασμό σε δηλώσεις στελεχών του για τοποθετήσεις μελών του κόμματός του στο κράτος. «Δεν έχουν συνηθίσει σε συμπεριφορές άμεσης αποδοκιμασίας στελεχών τους. Είμαστε διαφορετικοί παντού. Στο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες κρίσεις, στην αντιμετώπιση περιστατικών που δε χωρούν δεύτερη εξήγηση για όσους πέρασαν αυτή την τραγωδία», δήλωσε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ μετρημένοι, να είμαστε προσηλωμένοι στη δουλειά μας. Έχουμε μια κοινωνία που είναι πολύ κουρασμένη από την κρίση που βιώνουμε», πρόσθεσε.

Ανατιμήσεις
Παράλληλα, για το μέτωπο της ακρίβειας, ο κ. Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να στέκεται στο πλευρό του πολίτη, «στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχουμε». «Οι ενισχύσεις που παρέχουμε είναι μόνιμες». Επίσης, αποκάλυψε ότι «αύριο μάλλον θα ανακοινωθούν τα μέτρα για την ενέργεια».

«Στην ώρα τους»
Σε ότι έχει να κάνει με τη συζήτηση για πρόωρες κάλπες, είπε χαρακτηριστικά ότι «οι επόμενες εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους με τον εκλογικό νόμο που ισχύει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS