Οικονόμου για Πάτση: «Δεν μπορεί να είσαι βουλευτής και να παίρνεις δουλειές από το δημόσιο»

Οικονόμου για Πάτση: «Δεν μπορεί να είσαι βουλευτής και να παίρνεις δουλειές από το δημόσιο»

Η διαγραφή του Ανδρέα Πάτση είναι το καυτό πολιτικό θέμα των τελευταίων ωρών, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να αποκαλύπτει πως πριν γίνει η διαγραφή στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, του είχαν γίνει εισηγήσεις να σταματήσει τη δραστηριότητα για την οποία ελέγχεται (σ.σ. αγορά 'κόκκινων δανείων').

«Δεν μπορεί να είσαι βουλευτής και να παίρνεις δουλειές από το δημόσιο. Η συμπεριφορά αυτή δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή» τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εκτός από τον Ανδρέα Πάτση ελέγχεται και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ από τον οποίο ζητήθηκαν εξηγήσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας λίγο αφού έγινε γνωστή η διαγραφή Πάτση από την Κ.Ο. της ΝΔ.

«Δεν είναι δυνατόν ένα πολιτικό πρόσωπο να ελέγχει κάθε απόφαση στη Διαύγεια», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που αναρωτήθηκε επίσης αν «φταίει ο Μητσοτάκης που κάποιος δεν κατάλαβε ότι ένας βουλευτής δεν μπορεί να πάει να ‘χτυπάει’ την πόρτα του δημοσίου;»

Σε ερώτηση αν η υπόθεση Πάτση θα κοστίσει στη ΝΔ ενόψει εκλογών ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Όλα μετρούν πολιτικά και στο τέλος ο κόσμος αξιολογεί και τα καλά και τις αστοχίες». Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να δημιουργήσει νέο αφήγημα ότι η ΝΔ θέλει να πάρει τα σπίτια του κόσμου και πως δεν μπορεί να μιλάει για δράκα και λεηλασία. «Το κάνουν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ;».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS