Οικονόμου για πρόταση μομφής: Επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού, ενώ το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο

Οικονόμου για πρόταση μομφής: Επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού, ενώ το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού Εκπροσώπου

Mε δήλωσή του, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου τοποθετήθηκε για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή το μεσημέρι της Πέμπτης

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, ο Αλέξης Τσίπρας «βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού».

Την ίδια στιγμή, άσκησε κριτική στην διακυβέρνηση του κ.Τσίπρα τονίζοντας ότι «είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη» η σύγκριση με την κυβέρνηση της ΝΔ, αναφέροντας παράλληλα ότι «το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που οφαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο».

Aναλυτικά η ανακοίνωση

Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού.

Στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που προβλέπεται θα φανεί ανάγλυφα, τι εκφράζει και τι υπηρετεί ο καθένας. Θα είναι μίας πρώτής τάξεως ευκαιρία για μία συζήτηση εφ΄ όλης τη ύλης, μια συζήτηση που οι πολίτες θα έχουν άλλη μία ευκαιρία, να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για το ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα. Θα ακούσουν για τις αποδόσεις αυτής της Κυβέρνησης, που ο κ. Τσίπρας ζητά να φύγει.

Δε θα μιλήσω για τη σύγκριση, στο αποτέλεσμα, στο ύφος και στα πρόσωπα με τη δική του Κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί αυτή είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη, αλλά γιατί το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS