Οικονόμου για υπόθεση Κολωνού: Συμπεριφορά κτήνους από τον 53χρονο - Υποδειγματικοί οι χειρισμοί της ΕΛΑΣ

Οικονόμου για υπόθεση Κολωνού: Συμπεριφορά κτήνους από τον 53χρονο - Υποδειγματικοί οι χειρισμοί της ΕΛΑΣ

Για «συμπεριφορά κτήνους» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στον 53χρονο Ηλία Μίχο, κατά την απάντησή του σε επίκαιρη ερώτηση της Σοφίας Σακοράφα (ΜέΡΑ 25) για τους χειρισμούς της φρικιαστικής υπόθεσης του Κολωνού από ορισμένα ΜΜΕ.

Ο κ. Οικονόμου παραδέχθηκε πως η στρεβλή αντίληψη περί ανταγωνισμού οδηγεί σε περαιτέρω «κανιβαλισμό» και συμφώνησε με την κ. Σακοράφα για την ανάγκη προστασίας της μυστικότητας των ανακριτικών διαδικασιών.

«Δεν μπορεί το υλικό της δικογραφίας, σε καμιά υπόθεση, πολύ περισσότερο σε υποθέσεις που αφορούν ανήλικους, να είναι φειγ-βολάν στη δημοσία σφαίρα. Είναι κάτι απαράδεκτο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η κ. Σακοράφα από τη μεριά της σημείωσε ότι σε άλλες χώρες, υπάρχουν γραφεία Τύπου στα δικαστήρια, που ανακοινώνουν ότι είναι, και πρέπει να είναι, ανακοινώσιμο. «Προτείνω, να υπάρξει υπηρεσία Τύπου, με επικεφαλής εισαγγελέα - δικαστή, και να δίνεται στον Τύπο ότι πρέπει να μάθει ο κόσμος», είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Σημειώνω με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις της κ. Σακοράφα για το πως πρέπει, από τα δικαστήρια, να διαχειριζόμαστε τα πράγματα. Νομίζω ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης, που είναι πιο αρμόδιο, θα αξιολογήσει τη σκέψη σας αυτή», απάντησε ο κ. Οικονόμου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ