Οικονόμου: Η Ελλάδα είναι το 5ο τουριστικό brand στον κόσμο - Αύξηση κατά 250% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων

Οικονόμου: Η Ελλάδα είναι το 5ο τουριστικό brand στον κόσμο - Αύξηση κατά 250% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων

«Με σχέδιο η Ελλάδα είναι το 5ο τουριστικό brand στον κόσμο», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Τα στοιχεία από την κρουαζιέρα είναι εντυπωσιακά. Ενδεικτικά σύμφωνα με τον ΟΛΘ από 180% που ήταν η αύξηση στις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων πριν από λίγες εβδομάδες πλέον η αύξηση είναι στο 250%», επισημαίνει χαρακτηριστικά στη συνέχεια.


Ενθαρρυντικά στοιχεία

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε εβδομάδα που περνάει αυξάνονται τα ενθαρρυντικά στοιχεία για τη ζήτηση της ελληνικής τουριστικής αγοράς, γεγονός που διασφαλίζει ένα αισιόδοξο καλοκαίρι, με το μεγαλύτερο μέρος των εκτιμήσεων να δείχνει αφίξεις-ρεκόρ.

Οι επικεφαλής στον κλάδο της κρουαζιέρας κάνουν λόγο για μια ιστορική χρονιά, καθώς περισσότερα από 500 κρουαζιερόπλοια αναμένεται να προσεγγίσουν τους ελληνικούς λιμένες, με τη Μύκονο να δείχνει να είναι ο επικρατέστερος νικητής του φετινού θαλάσσιου τουρισμού. 

Πάνω από 857 κρουαζιερόπλοια αναμένεται να έχουν φτάσει μέχρι το φθινόπωρο στο «νησί των ανέμων», ενώ 745 έχουν υπολογιστεί για τον Πειραιά και 727 για τη Σαντορίνη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS