Οικονόμου: Κρεσέντο ψεμάτων από Τσίπρα για την ενεργειακή ακρίβεια - Bρίσκεται σε σύγχυση και απόγνωση

«Πυρά» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την σημερινή ομιλία του στη Βουλή εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμουκατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται σε σύγχυση και απόγνωση από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Στο πλαίσιο αυτό ο κυβερνητικός εκπρόσωποςκατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διαστρεβλώση και αυθαίρετη ερμηνεία των μέτρων που έχει εξαγγείλει και εφαρμόζει η κυβερνηση. «Δεν ελπίζουμε οτι θα σταματήσει τα ψέματα ο κ. Τσίπρας» τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου 

«Λίθοι καὶ πλίνθοι καὶ ξύλα καὶ κέραμος ἀτάκτως ἐρριμμένα». Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε προφανή σύγχυση και απόγνωση από τις πολιτικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τις διεθνείς επιτυχίες της Κυβέρνησης. Για αυτό και σήμερα επιδόθηκε σε ένα ακόμη κρεσέντο, με επιχειρήματα που αλιεύει από τα τρολ του διαδικτύου, αφορισμούς και μπόλικα ψέματα, όπως το συνηθίζει. Οι διεθνείς κρίσεις και τα εθνικά προβλήματα όμως απαιτούν αξιοπιστία και σοβαρότητα, χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει ο κ. Τσίπρας.

ΥΓ.: Επειδή επιμένει σκόπιμα να διαστρεβλώνει και επιμένει να ερμηνεύει τα μέτρα για την αντιμετώπιση των αυξήσεων στην ηλεκτρική ενέργεια με την λογική των Tsipronomics, του ξαναλέμε: αυτό που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και θα υλοποιηθεί στο ακέραιο είναι ότι θα επιστραφεί σε όσους έχουν εισόδημα μέχρι 45.000 ευρώ το 60% της υπερβάλλουσας αύξησης, και έως του ποσού των 600 ευρώ (όχι 600 ευρώ στον καθένα) και θα φορολογηθούν με 90% τα υπερέσοδα των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, μακράν το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη. Δεν ελπίζουμε ότι θα σταματήσει τα ψέματα. Με αυτά πορεύτηκε, με αυτά πορεύεται.

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS