Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντικείμενο χυδαίας εκμετάλλευσης την δικαστική απόφαση για Λιγνάδη

Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντικείμενο χυδαίας εκμετάλλευσης την δικαστική απόφαση για Λιγνάδη

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με ανακοίνωσή του, δίνει «σκληρή» απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και στα σχόλια του Νάσου Ηλιόπουλου για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο δεύτερο βαθμό.

Μάλιστα, ο Γιάννης Οικονόμου κάνει λόγο για άθλια συκοφαντία και δολοφονία χαρακτήρων, καθώς και υπονόμευση των θεσμών τονίζοντας ότι: «Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλιόπουλος επιχείρησε να χρεώσει τη δικαστική απόφαση, για απόλυση του κ. Λιγνάδη με περιοριστικούς όρους, στον πρωθυπουργό και την υπουργό Πολιτισμού».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

«Μόνο ένα κόμμα που έχει αποφασίσει να πορευτεί μέσα στο βούρκο και την αθλιότητα θα επιχειρούσε να μετατρέψει σε αντικείμενο χυδαίας κομματικής εκμετάλλευσης μια δικαστική απόφαση, για υπόθεση βιασμού.

»Αρχικά με ανακοίνωση της Τομεάρχη Πολιτισμού Σίας Αναγνωστοπούλου χαρακτήριζε την καταδίκη Λιγνάδη «νίκη του δικού μας ηθικού και αξιακού συστήματος», επιχειρώντας να καπηλευθεί πολιτικά μια δικαστική απόφαση για υπόθεση μάλιστα ποινικού και όχι πολιτικού ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλιόπουλος επιχείρησε να χρεώσει τη δικαστική απόφαση, για απόλυση του κ. Λιγνάδη με περιοριστικούς όρους, στον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Πολιτισμού!

»Πρόκειται για μια άθλια συκοφαντία, για τον ορισμό της τοξικότητας, που συνιστά δολοφονία χαρακτήρων και υπονόμευση των θεσμών. Αυτά είναι που συνιστούν τον «τραμπισμό αλά γκρέκα». Η στάση του αυτή είναι όνειδος για ελληνικό κοινοβουλευτικό κόμμα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS