Οικονόμου: Είμαστε ανυποχώρητοι σε θέματα κυριαρχικών δικαιωμάτων

Οικονόμου: Είμαστε ανυποχώρητοι σε θέματα κυριαρχικών δικαιωμάτων

Τη θέση της Αθήνας απέναντι στην επικίνδυνη τουρκική ρητορική, εξέφρασε εκ νέου ο Γιάννης Οικονόμου, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Οι θέσεις μας εδράζονται στο Διεθνές Δίκαιο και η απήχησή τους διευρύνεται. Έχουμε το Διεθνές Δίκαιο με το μέρος μας. Τους συμμάχους στο πλευρό μας. Έχουμε τη δυνατότητα και την αποτρεπτική ικανότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση. Η κυβέρνηση παρακολουθεί με ικανοποίηση την πλήρη κατανόηση συμμάχων και εταίρων στο αυτονόητο. Το Διεθνές δίκαιο υπερτερεί κάθε προσπάθεια κατασκευής μίας πραγματικότητας της Τουρκίας στα δικά της μέτρα…Οι ανιστόρητοι ισχυρισμοί δε μπορούν να σταθούν απέναντι στο Διεθνές Δίκαιο και στις διεθνείς συνθήκες. Και αυτό φαίνεται στην αντίδραση των εταίρων και των συμμάχων μας. Πάντα είμαστε ανοιχτοί στη διαδικασία διαλόγου. Δεν αρνούμαστε το διάλογο. Είμαστε ανυποχώρητοι σε ό,τι αφορά ζητήματα κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων» ανέφερε ο κυβερνητικός εκρπόσωπος.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο κ. Οικονόμου μίλησε για την πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων από τους δικαιούχους για την επιστροφή μέρους των αυξήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα και για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ