Οικονόμου σε Τσίπρα για άρθρο των NYT: Μην εκτίθεστε, ο ίδιος δημοσιογράφος κατήγγειλε το 2020 την Ελλάδα

Οικονόμου σε Τσίπρα για άρθρο των NYT: Μην εκτίθεστε, ο ίδιος δημοσιογράφος κατήγγειλε το 2020 την Ελλάδα

Την άμεση απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, προκάλεσε η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενός άρθρου στους NYT για τις παρακολουθήσεις.

Ο κ. Γιάννης Οικονόμου τονίζει ότι η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί τη θέση της εφημερίδας. Επεσήμανε παράλληλα ότι ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για τη χώρα προκειμένου να πλήξει την κυβέρνηση. Υπενθύμισε δε παλαιότερο άρθρο του ίδιου δημοσιογράφου για το μεταναστευτικό.«Κατά σύμπτωση ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα «σημαία», είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, παραθέτοντας και το σχετικό άρθρο εκείνης της εποχής που είχε κορυφωθεί ο «υβριδικός πόλεμος» της Τουρκίας με τους μετανάστες στον Έβρο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας. Ξέρουμε ότι προκειμένου να πλήξετε την Κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα. Κατά σύμπτωση ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα «σημαία», είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της».

Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος Alex Clapp σε άρθρο του που φιλοξενούν οι NYT επικρίνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το θέμα των υποκλοπών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ