Οικονόμου: Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στην άρση των περιορισμών που μπήκαν λόγω της Όμικρον

Οικονόμου: Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στην άρση των περιορισμών που μπήκαν λόγω της Όμικρον

«Στα κρούσματα έχουμε μια αποκλιμάκωση, υπάρχει όμως μια πίεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην νοσηλεία σε απλές κλίνες covid και στις ΜΕΘ», εξήγησε
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για την άρση των περιοριστικών μέτρων και για την άφιξη των Rafale στην ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην άρση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ειδικότερα της μετάλλαξης Όμικρον.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της χώρας, με τα έξι Rafale που προσγειώθηκαν χθες στην ελληνική επικράτεια.
Ακόμη, ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι με τα νέα αεροσκάφη, αναβαθμίζεται η αποτρεπτική ισχύς της χώρας και ενισχύεται το κύρος της Ελλάδας στο εύρος της διπλωματικής πολιτικής.

Αρκετά κοντά στην άρση των περιοριστικών μέτρων
Σχετικά με τα πρόσθετα μέτρα κατά της πανδημίας του κοροναϊού, ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε: «Σταθμίζουμε κάθε φορά τα μεγέθη της πανδημίας, η πραγματικότητα είναι ότι στα κρούσματα έχουμε μια αποκλιμάκωση, υπάρχει όμως μια πίεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην νοσηλεία σε απλές κλίνες covid και στις ΜΕΘ. Βρισκόμαστε στη δεύτερη μέρα με τη διά ζώσης εκπαίδευση στα σχολεία. Συνυπολογίζουμε όλα τα δεδομένα. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στην άρση αυτών των περιορισμών που μπήκαν από το τέλος του χρόνου και μετά».

Τα Rafale ενισχύουν το κύρος της χώρας και την αποτρεπτική της ισχύ
«Η στρατηγική ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων που αποτελεί μια σαφή πολιτική προτεραιότητα και επιλογή της κυβέρνησης βρίσκεται σε εξέλιξη και αναβαθμίζει γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά τη χώρα. Έχει πολλαπλές θετικές συνέπειες του κύρους και του βάθους της διπλωματικής μας πολιτικής. Χωρίς αμφιβολία είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ