Οικονόμου: Το σοβαρό πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Οικονόμου: Το σοβαρό πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για το περιστατικό με τον Παύλο Πολάκη σε ταβέρνα, τις εξελίξεις με την Τουρκία και το θέμα του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σχετικά με την καταγγελία 24χρονης για βιασμό στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Οικονόμου τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι «η δικαιοσύνη οφείλει να διαλευκάνει απόλυτα τα ζητήματα αυτά με βάση τους νόμους και τα εργαλεία που διαθέτει. Η κυβέρνηση έχει κάνει πράγματα να στηρίξει τα θύματα κακοποίησης και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο ποινικός κώδικας».

Ερωτηθείς για το περιστατικό σε ταβέρνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, ανέφερε πως είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. «Το σοβαρό πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εξελίσσεται μια ενορχηστρωμένη επίθεση, την οποία υποστηρίζει και ο Τσίπρας».

«Πάνε ορισμένοι να δημιουργήσουν ένα σκηνικό, να δηλητηριάσουν, να διχάσουν για να ικανοποιήσουν τις δικές τους καθεστωτικές αντιλήψεις και παλαιοκομματικές απόψεις για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια δημοκρατία. Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, όσο κι αν δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το ζήτημα με την Τουρκία, σχολίασε: «Μεθοδικά, σχεδιασμένα και ψύχραιμα πράττουμε στην εξωτερική μας πολιτική.»

Τέλος, ανέφερε πως η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στους πολίτες. Η στήριξη θα είναι διαρκής και στην ενεργειακή κρίση, όπως και στην υγειονομική.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ