Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Είμαστε υπερήφανοι για τον Κ. Μητσοτάκη που επανέφερε την Ελλάδα στον δρόμο της επιτυχίας
Φωτογραφία: ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Είμαστε υπερήφανοι για τον Κ. Μητσοτάκη που επανέφερε την Ελλάδα στον δρόμο της επιτυχίας

Την ομιλία της στο συνέδριο του ΕΛΚ έκανε η υποψήφια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν και νυν πρόεδρος Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Μία ημέρα μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Οδησσό την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη επίσκεψη στην πόλη, του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πραγματοποίησε πριν από λίγο την ομιλία της, στέλνοντας ηχηρά γεωπολιτικά μηνύματα, αλλά αποδίδοντας και τα εύσημα σε δύο ηγέτες του ΕΛΚ: στον Ντόναλντ Τουσκ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εύσημα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στον Μητσοτάκη

«Είμαστε υπερήφανοι για τον Ντόναλντ Τουσκ που επανέφερε το κράτος δικαίου στην Πολωνία, καθώς και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επανέφερε την Ελλάδα στον δρόμο της επιτυχίας», ανέφερε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην ομιλία της στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έστειλε επίσης μηνύματα κατά του Πούτιν, υπέρ της Ευρώπης, υπέρ των αγροτών, υπέρ του ΝΑΤΟ, ενώ μετά την ομιλία της οι ηγέτες από κάτω τη χειροκρότησαν για ένα λεπτό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ