Πάσχα μακριά από τις εντάσεις της πολιτικής... αρένας για τους αρχηγούς των κομμάτων - Που έχουν επιλέξει να περάσουν τις γιορτές

Πάσχα μακριά από τις εντάσεις της πολιτικής... αρένας για τους αρχηγούς των κομμάτων - Που έχουν επιλέξει να περάσουν τις γιορτές

Μικρές ανάσες ηρεμίας μακριά από τις εντάσεις της πολιτικής αρένας θα πάρουν αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί λίγο πριν από την τελική στροφή για την κάλπη, οπότε τα πολιτικά πράγματα αναμένεται να αγριέψουν.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί και πάλι στην Τήνο μαζί με τη Μαρέβα Μητσοτάκη για να περάσουν το Πάσχα και να παραστούν στις Ακολουθίες στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης.

Το ησυχαστήριο

Το κυκλαδίτικο νησί συνιστά κάτι σαν καταφύγιο για τον κ. Μητσοτάκη, μαζί με τα Χανιά βέβαια, τον τόπο καταγωγής του, και μέρος όπου μπορεί να απομονωθεί και να χαλαρώσει λίγο μακριά από τα πολλά που ως πρωθυπουργός έχει στο μυαλό του. Την Τήνο άλλωστε είχε επιλέξει ως τόπο προορισμού την πρώτη μέρα μετά το lockdown, όταν επιτράπηκαν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό και τα ταξίδια με πλοίο.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο Κρήτης, θα κάνει Ανάσταση ο Νίκος Ανδρουλάκης, ύστερα από μακρύ διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος και το κόμμα του βρέθηκαν στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας, πότε με τις υποκλοπές, πότε με εσωκομματικές μουρμούρες, πότε με το δόγμα «ούτε Τσίπρας ούτε Μητσοτάκης». Στην Κρήτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει τη δυνατότητα να αναλογιστεί, ενδεχομένως, τις όποιες μετεκλογικές προτάσεις μακριά από όλους όσοι στη Χαριλάου Τρικούπη επιδιώκουν να τον τραβούν από το μανίκι.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μεταβεί στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, απ’ όπου άλλωστε κατάγεται και τους τελευταίους μήνες επισκέπτεται πολύ συχνά, όχι όμως για λόγους αναψυχής. Το ΚΚΕ εκτιμά πως στη Φθιώτιδα μπορεί να εκλέξει βουλευτή και αυτός είναι ο λόγος που ο κ. Κουτσούμπας περιοδεύει τακτικά στον νομό, έχοντας συναντήσεις με τοπικούς φορείς και κατοίκους.

Και αυτό το Πάσχα ο Γιάνης Βαρουφάκης θα κάνει μια μικρή ανάπαυλα μαζί με τη σύντροφό του, Δανάη, στο σπίτι τους στην Αίγινα, εκεί όπου με την πρώτη ευκαιρία «πετάγεται» για να ξεκουραστεί κάπως, καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Αθήνα.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη, όπως παραδοσιακά συνηθίζει για τις μέρες του Πάσχα και όχι μόνο. Άλλωστε, στη συμπρωτεύουσα και γενικώς στη Βόρεια Ελλάδα ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης αισθάνεται σαν να παίζει στην έδρα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ