ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πέμπτη με Λιανό συνεχίζει η Προανακριτική για Παππά - Επιστολή στην ΤτΕ για τον έλεγχο των 3 εκ. ευρώ, ζητά η επιτροπή

Να προχωρήσει με τις καταθέσεις των μαρτύρων, προκειμένου να μην μείνει πίσω στον προγραμματισμό των εργασιών της, αποφάσισε η προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής για τον Νίκο Παππά.

Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Επιτροπή αποφάσισε- κατά πλειοψηφία με τη στήριξη ΝΔ και Ελληνικής Λύσης- να καλέσει για την προσεχή Πέμπτη προς κατάθεση τον κ. Λιανό, τον άνθρωπο που φέρεται να ανταλλάσσει τα περιβόητα email με τον Κ. Τόμπρα εκπροσωπώντας την πλευρά των Λιβανέζων της CCC. Εφόσον, δε, απαιτηθεί ο κ. Λιανός θα κληθεί να καταθέσει και την επομένη μέρα, Παρασκευή.

Στη συνέχεια σειρά θα πάρει όπως όλα δείχνουν, ο Χρήστος Καλογρίτσας ο οποίος έχει κληθεί να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, οι νομικοί εκπρόσωποι της πλευράς του επιχειρηματία, επικοινώνησαν με την επιτροπή, λέγοντας πως η υγεία του βαίνει καλώς και ότι είναι σε θέση μετά το πέρας της καραντίνας να καταθέσει κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εισηγητής της πλειοψηφίας, Θάνος Πλεύρης πρότεινε- και έγινε δεκτό- να αποσταλεί επιστολή στην Τράπεζα της Ελλάδας, με την οποία θα ζητείται να ελεγχθεί η νομιμότητα του εμβάσματος των 3εκατ. ευρώ που ήρθε από το εξωτερικό για να καλυφθεί το ποσό της εγγυητικής επιστολής για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η Κύπρος, οι σύμμαχοι και η Τουρκία

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS