Πέτσας: Αυτογκόλ η δήλωση Ανδρουλάκη - Πριμοδοτεί τον Μητσοτάκη

Πέτσας: Αυτογκόλ η δήλωση Ανδρουλάκη - Πριμοδοτεί τον Μητσοτάκη

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη είναι αυτογκόλ, ακόμη και άθελά του πριμοδοτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι «δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί κανέναν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που έχει αφήσει τέτοιο αποτύπωμα στην κοινωνία, που θα μπορούσε να λέει κάτι τέτοιο. Ψαρεύει σε θολά νερά, για να δει αν υπάρχει κάποιος καταλληλότερος από τον ίδιο τον αρχηγό του».

Συμπλήρωσε ότι «ένας κόσμος, όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ με αντιΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ψήφισε Μητσοτάκη του 2019. Τώρα, βλέποντας τις πολιτικά εξωφρενικές θέσεις του κ. Ανδρουλάκη, θα εμπιστευτεί αυτόν που μπορεί να προσφέρει σταθερότητα, κι αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ο κ. Πέτσας προέβλεψε ότι αυτό θα φανεί στις επόμενες δημοσκοπήσεις, καθώς πρόκειται για μια πολιτικά αδιανόητη δήλωση που θα ενισχύσει την πόλωση.

«Δεν βλέπουμε κάτι σοβαρό σε αυτήν την πρόταση», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «δεν θα μπούμε στο μυαλό του κ. Ανδρουλάκη και δεν θα κάνουμε εικασίες για πρόσωπα. Δεν νομίζω ότι είναι σε κάποια θέση να αποκαλύψει κάποιο πρόσωπο».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι αυτή η στάση δείχνει πρόβλημα πολιτικής κατεύθυνσης στη λογική ότι «δεν θέλω Μητσοτάκη και Τσίπα για πρωθυπουργό».

«Όμως δεν λέει μόνο για τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, λέει και για τον Βαρουφάκη, δεν νομίζω ότι πολιτικά στάση που μπορεί να οδηγήσει κάπου, αλλά θα φθίνει κι άλλο το ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε.

Για τον χρόνο των εκλογών, είπε ότι ο πρωθυπουργός είναι συνεπής, καθώς έχει πει ότι θέλει να εξαντλήσει την τετραετία, ενώ πρέπει να συνυπολογίσει κανείς ότι πάμε στις κάλπες με απλή αναλογική.

Πρόσθεσε ότι θα είναι πολιτική κατάκτηση για το σύστημα, εαν μετά και την αλλαγή που θα προκύψει μετά τις δεύτερες εκλογές παγιώσουμε ένα εκλογικό σύστημα, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι παρά την τραγωδία των Τεμπών, θα προκύψει αυτοδυναμία μετά τη δεύτερη κάλπη.

Ερωτηθείς για το κομματικό κράτος, ανέφερε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να ξεκινήσει κανείς, όπου οι αποτυχημένοι πολιτευτές δεν θα έρχονται από την πίσω πόρτα και θα καταλαμβάνουν θέσεις στο κράτος.

Ακόμα, εξήγησε ότι υπάρχουν η αξιολόγηση και η κινητικότητα, με στόχο ένα δημόσιο που θα λειτουργεί καλύτερα.

Τέλος, σημείωσε ότι το νερό δεν ιδιωτικοποιείται, παρά τα όσα ισχυρίζεται η αντιπολίτευση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ