Πέτσας: Κάθε ευρώ που περισσεύει θα γυρίζει στην κοινωνία - Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Πέτσας: Κάθε ευρώ που περισσεύει θα γυρίζει στην κοινωνία - Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσει ςυπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

 

Ό κ. Πέτσας σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «επειδή ο προϋπολογισμός έχει τα περιθώρια κάθε ευρώ που περισσεύει θα γυρίζει στην κοινωνία» ενώ τόνισε πως τα αυξημένα έσοδα από τον τουρισμό «επιτρέπουν τον σχεδιασμό μέτρων ανακούφισης της κοινωνίας από την εισαγόμενη ενεργειακή κρίση και τον πληθωρισμό».

«Φαίνεται ότι η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά ρεκόρ εισπράξεων και ενδεχομένως αφίξεων», σημείωσε επίσης για τον τουρισμό ο κ. Πέτσας.

Παράλληλα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει μια συνεκτική πολιτική που δεν άλλαξε καθόλου τα τρία τελευταία χρόνια, με μεταρρυθμίσεις για να απελευθερώνονται οι δυνάμεις της οικονομίας που φέρνουν επενδύσεις και ταυτόχρονα με στόχο τη μείωση του φορολογικού βάρους.

Για τα γεγονότα στον Έβρο, ο κ. Πέτσας δήλωσε πως «πρέπει να δείχνουμε πάντα ότι φυλάμε τα σύνορα μας όπως τον Μάρτιου του 2020. Πράγματι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Η θάλασσα, η ξηρά και τα ποτάμια έχουν σύνορα κι εμείς τα επιτηρούμε και τα φυλάσσουμε». «Η μόνη γεωπολιτική αναταραχή που είναι επικίνδυνη αυτό τον χειμώνα είναι ο γείτονάς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS