Πέτσας: Περισσότερα τεστ όσο προχωρά ο Ιούλιος και αυξάνονται οι αφίξεις

Πέτσας: Περισσότερα τεστ όσο προχωρά ο Ιούλιος και αυξάνονται οι αφίξεις

Κάθε μέρα γίνονται περίπου 6.000 τεστ στις συνολικά 30 πύλες εισόδου της χώρας μας δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. 

Ανέφερε ότι επιδίωξη είναι όσο προχωρά ο Ιούλιος, και αναμένεται να αυξηθεί και ο αριθμός των αφίξεων, να γίνονται περισσότερα τεστ.

«Δεν κάνουμε έναν απλό δειγματοληπτικό έλεγχο. Τα τεστ είναι στοχευμένα. Έχουν ανάλυση κινδύνου και γι’ αυτό ζητάμε από τους επισκέπτες μας να συμπληρώνουν το ειδικό έντυπο που δίνει τη διαδρομή τους ώστε να μπορεί να γίνεται σωστή ιχνηλάτηση και να βάζουμε στο σύστημα τα κρούσματα που είναι τα πιο επικίνδυνα», σημείωσε.  

Σε ό,τι αφορά στην περίφημη λίστα με τα μέσα ενημέρωσης, στα οποία διοχετεύθηκαν τα ποσά για την καμπάνια κατά του κορωνπϊού «Μένουμε Σπίτι», ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι είναι θέμα λίγων 24ωρων να δημοσιοποιηθεί με πλήρη διαφάνεια.  Τόνισε δε ότι ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί, έχουν αποσταλεί τα στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών κι οι πληρωμές έχουν ολοκληρωθεί. «Όταν μου πουν από το υπουργείο Οικονομικών, θα τη δώσω στη δημοσιότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS