ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας: Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την ονομαστική ψηφοφορία

«Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρχει πρόβλημα με την ονομαστική ψηφοφορία» και πως «το θέμα του ποδοσφαίρου δεν προκάλεσε κυβερνητική κρίση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πέτσας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Αταίριαστοι. 

Όπως εξήγησε «το θέμα του ποδόσφαιρου είναι ένα δύσκολο θέμα διότι απευθύνεται κυρίως στο θυμικό» προσθέτοντας πως «αυτό που έχει σημασία αυτή την στιγμή με την νομοθετική πρωτοβουλία που είναι στην Βουλή και ψηφίζεται σήμερα είναι να διαφυλαχθεί η ενότητα και να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση. Οι υπόλοιπες πρωτοβουλίες που θα δέιτε στο επόμενο διάστημα  σχετίζονται συνολικά με το θέμα του ποδοσφαίρου και της διαχείρισης του επομένως θα ήθελα να διαφυλαχθώ σε σχέση με αυτά που θα δείτε στο ποδόσφαιρο τα οποία δεν σχετίζονται με ποινές μόνο αλλά με ολόκληρη οργάνωση» 

Αναφορικά με την στάση των άλλων κομμάτων σημείωσε πως «κάποιοι επέλεξαν να βγάλουν το χέρι τους από την φωτιά, πολλά κόμματα ζήτησαν να απέχουν από την ψηφοφορία άρα δεν έχουν θέση και στα δύσκολα επιλέγουν να είναι έξω από το κάδρο ενώ επεσήμανε πως «όντως καταλαβαίνουμε την συναισθηματική φόρτιση σε Θεσσαλονίκη – Πειραιά».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS