Πλεύρης: Δε θα πάρουμε μέτρα για εμβολιασμένους, ούτε πρόκειται να αναβληθούν χειρουργεία

Πλεύρης: Δε θα πάρουμε μέτρα για εμβολιασμένους, ούτε πρόκειται να αναβληθούν χειρουργεία

«Είμαστε σε συνεργασία και με ιδιωτικές κλινικές αν χρειαστεί να γίνουν χειρουργεία», ανέφερε ο υπουργός Υγείας


Ξεκάθαρος ήταν ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε σχέση με το ότι δεν πρόκειται να ληφθούν μέτρα που θα αφορούν εμβολιασμένους. Επισήμανε ότι αν χρειαστεί να παρθούν, θα έχουν να κάνουν μόνο με ανεμβολίαστους.

«Έχουμε πάρει μέτρα, θα δούμε την αποτελεσματικότητά τους και αν χρειαστεί θα παρθούν και άλλα μέτρα που θα αφορούν μόνο ανεμβολίαστους», είπε ο υπουργός Υγείας.

Ακόμη, κάνοντας ειδική αναφορά στο θέμα της αναβολής χειρουργείων ο κ. Πλεύρης είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι με την επιστολή που έστειλε την Τρίτη προς τα νοσοκομεία, δίνεται η δυνατότητα στις διοικήσεις αν χρειαστεί να περιορίσουν τα χειρουργεία. Στην Αττική, πρόσθεσε, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα προγραμματισμένα χειρουργεία.

«Δεν θα κινδυνεύσει κανένας άνθρωπος και δεν θα αναβληθούν χειρουργεία που πρέπει να γίνουν. Είμαστε σε συνεργασία και με ιδιωτικές κλινικές αν χρειαστεί να γίνουν χειρουργεία», είπε ακόμη ο υπουργός Υγείας, υπογραμμίζοντας πως όλα τα έκτακτα χειρουργεία γίνονται κανονικά.

«Δεν θα κινδυνεύσει άνθρωπος, ο περιορισμός θα είναι στο απολύτως απαραίτητο», πρόσθεσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ