Πλεύρης: Στους 7 μήνες θα λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για όλους - Ανεμβολίαστοι όσοι δεν έχουν κάνει 3η δόση

Πλεύρης: Στους 7 μήνες θα λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για όλους - Ανεμβολίαστοι όσοι δεν έχουν κάνει 3η δόση

Αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες

Στους επτά μήνες θα λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους πολίτες όλων των ηλικιακών ομάδων, σύμφωνα με τα όσα προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε ότι η επτάμηνη διάρκεια του πιστοποιητικού έχει κλειδώσει ενώ αν κάποιος δεν έχει κάνει τρίτη δόση στο 7μηνο θα θεωρείται ανεμβολίαστος:

«Έχει κλειδώσει ότι το πιστοποιητικό των 7 μηνών θα μεταφερθεί σε όλες τις ηλικίες, αν κάποιος δεν έχει κάνει τρίτη δόση στο 7μηνο θα θεωρείται ανεμβολίαστος» ανέφερε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, ο υπουργός έκανε την εκτίμηση ότι ο αριθμός των κρουσμάτων θα κυμανθεί και σήμερα στα ίδια επίπεδα με χθες, γύρω δηλαδή στις 50.000.

Επίσης ο υπουργός υγείας διαβεβαίωσε ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ασθενής διασωληνωμένος με τη μετάλλαξη Όμικρον η οποία εντοπίστηκε στη χώρα από τις 20 Δεκεμβρίου και πρόσθεσε ότι «στο πλαίσιο αυτό, η αύξηση των κρουσμάτων από μόνη της δεν πρέπει να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για το άνοιγμα των σχολείων».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ