Πλεύρης: Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσικής - Πλήρης ελευθερία στους εμβολιασμένους σε εστίαση και ψυχαγωγία

Πλεύρης: Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσικής - Πλήρης ελευθερία στους εμβολιασμένους σε εστίαση και ψυχαγωγία

Οι «κόκκινες» περιοχές δεν θα επισύρουν επιπλέον μέτρα


Τα βήματα προς την επιστροφή στην κανονικότητα για τους εμβολιασμένους πολίτες ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι πλεόν οι κόκκινες περιοχές δεν θα επισύρουν επιπλέον μέτρα. Όπως είπε ο υπουργός αίρονται οι απαγορεύσεις μουσικής και κυκλοφορίας, ενώ ανακοίνωσε πλήρη ελευθερία για τους εμβολιασμένους πολίτες σε κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ο Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε ότι δεν αλλάζουν οι κανόνες και οι περιορισμοί για τους μικτούς χώρους, ενώ σημείωσε ότι τα μέτρα θα απλοποιηθούν σε διάστημα 15 ημερών.

Μαζί με τον υπουργό Υγείας είναι η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης.

Θυμίζουμε πως το πρωί, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων συνεδρίασε και αποφάσισε πως θα αποτελούν παρελθόν τα τοπικά lockdown στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Συγκεκριμένα οι ειδικοί έδωσαν το πράσινο φως προκειμένου να σταματήσουν να ισχύουν οι απαγορεύσεις περί μουσικής και κυκλοφορίας για τις περιοχές που βρίσκονται στο κόκκινο. Επομένως αυτό που θα ισχύει για τις συγκεκριμένες περιοχές είναι ό, τι και για τις υπόλοιπες, δηλαδή απαγόρευση εισόδου ανεμβολίαστων στους εσωτερικούς χώρους της εστίασης και διενέργεια rapid test όπου έχει ζητηθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS