Πλεύρης: Τραυματίστηκε στο μάτι ο υπουργός Υγείας μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Πετράλωνα - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Πλεύρης: Τραυματίστηκε στο μάτι ο υπουργός Υγείας μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Πετράλωνα - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες και ο Θάνος Πλεύρης αποχώρησε από το νοσοκομείο


Ελαφρύ τραυματισμό στο αριστερό μάτι υπέστη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μετά την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο υπουργός Υγείας προσήλθε στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Λαϊκού Νοσοκομείου, και στην οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Το ανακοινωθέν του Λαϊκού Νοσοκομείου

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

»Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού. Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

»Ο Αν. Διοικητής Παπαδάκης Δημήτριος , Ο Διοικητής Ροΐδης Θεοφάνης, Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής Μίχα Μαρία».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, Κυριακή, επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής όσο ο ίδιος βρισκόταν με την οικογένειά του στο εστιατόριο.

Μάλιστα, ο υπουργός ανέφερε ότι τα γιαούρτια με τα οποία του επιτέθηκαν «θρασύδειλοι αριστεριστές» πέτυχαν και τα δύο του παιδιά.

«Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ