Πλεύρης εναντίον Κασσελάκη για το «θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια»: Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική

Πλεύρης εναντίον Κασσελάκη για το «θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια»: Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική

Την αντίδραση του Θάνου Πλεύρη προκάλεσε η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στην επιθυμία του να αποκτήσει οικογένεια με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μπακμπέθ.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, είπε ότι θα ήθελε να αποκτήσει, μέσω παρένθετης μητέρας, μαζί με τον σύντροφό του «δύο αγόρια: Τον Απόλλωνα και τον Ηλία». 

Σχολιάζοντας την αναφορά αυτή του κ. Κασσελάκη, ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ, με ανάρτησή του, άφησε να εννοηθεί ότι οι θέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας».

Έγραψε συγκεκριμένα στο Χ ο Θάνος Πλεύρης: «Πλήρης άγνοια ηθικών κανόνων ΙΥΑ (σ.σ. Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής), καθώς ορθά η ΕΕ απαγορεύει πλην εξαιρέσεων λόγω υγείας την επιλογή φύλου όπως και την επιλογή χαρακτηριστικών, π.χ. χρώμα ματιών, ως αντίθετες πρακτικές σε βιοηθικούς κανόνες. Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας».

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ