Εκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ζελένσκι στην Οδησσό και στην αποστολή του Μητσοτάκη

Εκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ζελένσκι στην Οδησσό και στην αποστολή του Μητσοτάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε έκρηξη στην Οδησσό στα 150-200 μέτρα από το σημείο που βρισκόταν το κομβόι με την ελληνική αποστολή και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ οι ουκρανικές δυνάμεις άμεσα άλλαξαν το δρομολόγιο της ελληνικής αποστολής.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν στην Ουκρανία ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, η επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Άννα Μαρία Μπούρα και η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού Κύρα Κάπη.

Στην Οδησσό βρίσκεται από το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιώντας επίσκεψη στην πόλη προκειμένου να συναντηθεί με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πόλη της Οδησσού δέχθηκε πριν από περίπου μιάμιση ώρα βαλλιστική επίθεση από τη Ρωσία, η οποία ήταν σε συνέχεια των επιθέσεων με drones που δέχθηκε η πόλη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στην Οδησσό σήμερα το πρωί, στις 10:30 για να συναντηθεί με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και να του εκφράσει την υποστήριξη της Ελλάδας.

Αργότερα σήμερα είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στο Βουκουρέστι όπου συνεδριάζει το ΕΛΚ και αναμένεται να δώσει επισήμως το χρίσμα στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν:

Υπενθυμίζεται ότι επίσκεψη «αστραπή» στην εμπόλεμη Ουκρανία πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκεί όπου συναντά τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Οδησσό, λίγο μετά τις 10:30. Η συνάντηση αυτή, γίνεται υπό άκρα μυστικότητα, στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου του ΕΛΚ, όπου συμμετέχει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύουν στην αποστολή ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και η Άννα Μαρία Μπούρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ