Προανακριτική: Καταθέτει ο Νικολάου- Την Τετάρτη του Πάσχα ο Καλογρίτσας ακόμα και με βίαιη προσαγωγή

Προανακριτική: Καταθέτει ο Νικολάου- Την Τετάρτη του Πάσχα ο Καλογρίτσας ακόμα και με βίαιη προσαγωγή

Με την κατάθεση του Χρήστου Νικολάου, στενού συνεργάτη του Καλογρίτσα και σύμβουλο της εταιρίας Τοξότης για τα κατασκευαστικά έργα του εξωτερικού, συνεχίζονται οι εργασίες της Προανακριτικής για τον Νίκο Παππά.

Παράλληλα, με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή, θα καλέσει τον Καλογρίτσα προς κατάθεση την Τετάρτη μετά το Πάσχα, προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα. Μάλιστα, σε περίπτωση που ο επιχειρηματίας αρνηθεί, συμφωνήθηκε να διαταχθεί ακόμα και η βίαιη προσαγωγή του.

Στην κατάθεση του στη δικαιοσύνη πάντως, ο κ. Νικολάου είχε αναφερθεί σε συνάντηση που υπήρξε στις 4/7/2017 μεταξύ της CCC και του Καλογρίτσα όπου και αναζητήθηκαν τρόποι προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της εικονικής σύμβασης των 3 εκατ. ευρώ που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές προκειμένου να έρθουν τα χρήματα από το εξωτερικό και να συμμετάσχει το σχήμα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ