Στο Προεδρικό με γραβάτα ο Κασσελάκης -H αναφορά στη Θεσσαλία και τα σχόλια της Προέδρου

Στο Προεδρικό με γραβάτα ο Κασσελάκης -H αναφορά στη Θεσσαλία και τα σχόλια της Προέδρου

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από τις 11 το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Κασσελάκης -φορώντας κοστούμι και γραβάτα- συναντήθηκε για πρώτη φορά με την κυρία Σακελλαροπούλου μετά την ανάδειξή του ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κ. Σακελλαροπούλου, υποδεχόμενη τον Στέφανο Κασσελάκη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Από την πλευρά του, ο κ. Κασσελάκης, μιλώντας για τις πληγείσες περιοχές, τόνισε «Είδα διά ζώσης τα προβλήματα, έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την Πολιτεία» και πρόσθεσε πως ως αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνουν ό,τι μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε άλλο σημείο, αναφερόμενη στην κλιματική κρίση, η κ. Σακελλαροπούλου υπογράμμισε ότι χρειάζεται να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός, η Αυτοδιοίκηση, αλλά και η τοπική κοινωνία. «Χρειάζεται συναίνεση με τη συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

kasselakis sakelloropoulou

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ