Προκλητικός ο Παππάς στη Βουλή - Απειλεί ευθέως την κυβέρνηση: «Να έχετε το νου σας»

Προκλητικός ο Παππάς στη Βουλή - Απειλεί ευθέως την κυβέρνηση: «Να έχετε το νου σας»

Την επιχειρηματολογία του, ξεδιπλώνει από το βήμα της Βουλής, ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απαντώντας στην πρόταση της ΝΔ για την σύσταση της Προανακριτικής επιτροπής που ζητά τη διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών την υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016 και τη σχέση του με τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα.

Στην αρχή της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκε προκλητικός και απείλησε ευθεώς την κυβέρνηση λέγοντας: «Να έχετε στο νου σας για το τι πολιτικό προηγούμενο θεμελιώνεται», ενώ λίγο αργότερα είπε: «Προσέξτε. Θα κληθείτε να ψηφίσετε στο τέλος».

Παππάς: Το δημόσιο πήρε χρήματα, δεν έχασε

«Ξεκινάτε μια διαδικασία γιατί εισπράξαμε για το δημόσιο αυτά που δεν κάνατε ποτέ ενώ υπογράφετε με τη σέσουλα απευθείας αναθέσεις! Να έχετε το νου σας για το πολιτικό προηγούμενο που θεμελιώνετε! Σας καλώ, να σκεφτείτε τώρα που η ηγεσία της ΝΔ στήνει προανακριτική για να πλήξει κόμμα. Θα κληθείτε να ψηφίσετε! Σας καλώ να σκεφτείτε ότι το δημόσιο πήρε χρήματα, δεν υπάρχει κατηγορία υπερκοστολόγησης για προμήθεια για δημόσιο έργο, ούτε κατηγορία ότι εισπράξαμε λιγότερα! Υπάρχει αστική διαφορά μεταξύ επιχειρηματιών και η ΝΔ υιοθετεί μέρος επιχειρημάτων ενός μέρους! Αγνοεί θέσεις της άλλης πλευράς, αγνοεί αποφάσεις δικαστηρίων και να σπάει κάθε ρεκόρ εθελοδουλίας και θράσους», είπε.

Ο κ. Παππάς δεν αναγνώρισε καμία από τις κατηγορίες που του αποδίδονται απέδωσε σε εκδικητική διάθεση την απόφαση της πλειοψηφίας να προχωρήσει σε έρευνα, ενώ δεν απέφυγε και τις προσωπικές αναφορές: «είμαι περήφανος που ανεβαίνω στο βήμα με αφορμή τη διάτρητη αποσπασματική και προσβλητική για κοινό νου πρόταση της ΝΔ. Έχω κάνει το καθήκον μου για το συμφέρον του λαού όπως οφείλω να το κάνω απέναντι στις ιδέες μου και τη παράταξη που έχω τιμή και βάρος υπηρετώ. Προϊόν ανταγωνισμού η επιλογή της ΝΔ, μεταξύ εθελοδουλίας και θράσους», σημείωσε.

Τέλος, ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε διαφορά μεταξύ δύο επιχειρήσεων τα όσα συνέβησαν μεταξύ Καλογρίτσα και CCC (λιβανέζικών συμφερόντων), υπερασπίστηκε τον δικό του νόμο για τις άδειες, αρνήθηκε ότι τα χρήματα των 3 εκατ. ευρώ πήγαν για τη δημιουργία της εφημερίδας Documento και κατέθεσε πλήθος εγγράφων για να στηρίξει τις θέσεις του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ