«Πυρά» Οικονόμου για Τσίπρα: Στερείται σοβαρότητας, υπευθυνότητας και κατανόησης των συνθηκών

«Πυρά» Οικονόμου για Τσίπρα: Στερείται σοβαρότητας, υπευθυνότητας και κατανόησης των συνθηκών

«Απασφάλισε» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος με αφορμή την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις σημαντικές αποφάσεις της κυβέρνησης, δεν παρέλειψε να «καυτηριάσει» και τη στάση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η δήλωσή του

Η επιμονή στη μικροπολιτική αντιμετώπιση κορυφαίων ζητημάτων για την πατρίδα μας και όλο τον πλανήτη, όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι επάλληλες κρίσεις ακρίβειας που κλιμακώνονται ως συνέπειά του, είναι εθνικά και κοινωνικά επικίνδυνη.

Είτε δεν αντιλαμβάνεται το διεθνές περιβάλλον, είτε συνειδητά ψευδολογεί όπως το συνηθίζει, το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Τσίπρας στερείται όλων των πολιτικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται από τις κρίσιμες περιστάσεις: σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κατανόηση των συνθηκών. Ως συνήθως, μιλά για ευθύνη φερόμενος ανεύθυνα και καιροσκοπικά.

Η Κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε εθνική και ευρωπαϊκή δυνατότητα, αντιστέκεται κατά το μέγιστο δυνατόν στην πίεση των διεθνών κρίσεων, υπερασπιζόμενη τα εθνικά δίκαια, την κοινωνία των πολιτών και την οικονομία. Με πολύπλευρες πρωτοβουλίες και με διαρκή ενίσχυση όσων δοκιμάζονται περισσότερο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS