«Πυρά» Οικονόμου προς Τσίπρα: Υπονόμευσε τους εμβολιασμούς προσδοκώντας να αποκομίσει πολιτικά οφέλη

«Πυρά» Οικονόμου προς Τσίπρα: Υπονόμευσε τους εμβολιασμούς προσδοκώντας να αποκομίσει πολιτικά οφέλη

Άμεση και πλήρης ήταν η απάντηση του κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου με αφορμή την ανάρτηση που προέβη το πρωί του Σαββάτου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, όπου και ζήτησε «επιστήμονες κοινής αποδοχής για την πανδημία».

Δείτε εδώ: Αλέξης Τσίπρας: Θέλει κοινής αποδοχής… επιστήμονες για την πανδημία

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, με τον ίδιο να έχει υπονομεύσει την εμβολιαστική διαδικασία. «Ο καιροσκοπισμός του κ. Τσίπρα δε μας αφορά γιατί οι πράξεις είναι αυτές που μετρούν και όχι τα παχιά και ανεύθυνα λόγια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οικονόμου.

Η δήλωσή του

Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας ο κ. Τσίπρας επενδύει στην καταστροφή, προσδοκώντας να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Χωρίς προτάσεις, με ψέμματα και αφορισμούς. Το Νοέμβριο του 2020 κατηγορούσε τον πρωθυπουργό ότι «πουλάει ελπίδα λέγοντας δήθεν ότι έχει εξασφαλίσει και μάλιστα δωρεάν ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί».

Μέχρι πολύ πρόσφατα το κόμμα του υπονόμευσε τον εμβολιασμό. Σήμερα χωρίς ούτε μια πρόταση για τον εμβολιασμό, κατηγορεί την κυβέρνηση που αγωνίζεται μαζί με τους επιστήμονες για να επιστρέψει η ζωή στην πληρότητας της.

Αναρωτιόμαστε ο κ Τσίπρας θέλει μια κοινωνία περίκλειστη; Με υποτυπώδη οικονομική δραστηριότητα; Με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια κλειστά; Αυτή είναι η πρόταση του στους πάνω από 6.500.000 Έλληνες που έχουν εμβολιαστεί.

Η κυβέρνηση, υπεύθυνα και με σχέδιο, οργανώνει την άμυνα της χώρας ενάντια στην πανδημία που βρίσκεται ξανά σε έξαρση σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όσους περισσότερους ανεμβολίαστους έχουμε τόσο πιο έντονα θα την αντιμετωπίσουμε. Για αυτό και το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται και επεκτείνεται με την χορήγηση της 3ης δόσης. Πολλαπλασιάζουμε τη δυναμικότητα και την αποτελεσματικότητα του ΕΣΥ το οποίο μας παρέδωσαν ανοχύρωτο. Είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε πρόσβαση στα φάρμακα που θα εγκρίνει η επιστήμη. Ο καιροσκοπισμός του κ. Τσίπρα δε μας αφορά γιατί οι πράξεις είναι αυτές που μετρούν και όχι τα παχιά και ανεύθυνα λόγια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS