«Πυρά» Οικονόμου σε Τσίπρα: Πότε πρότεινε μέτρα; - Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός

«Πυρά» Οικονόμου σε Τσίπρα: Πότε πρότεινε μέτρα; - Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός

«Όταν δεν πετροβολεί, είτε αναφέρεται σε πράγματα που έχουν γίνει μήνες τώρα, είτε επιδίδεται σε μπαράζ μετρολογίας», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


«Επίθεση» στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα νέα μέτρα, για τα οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι άργησε να τα πάρει.

«Ο κ. Τσίπρας, όταν δεν πετροβολεί, είτε αναφέρεται σε πράγματα που έχουν γίνει μήνες τώρα είτε επιδίδεται σε ένα μπαράζ μετρολογίας, με αντιφατικές, αποσπασματικές και ανεφάρμοστες, στη δεδομένη πραγματικότητα, ιδέες», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

«Σε ποια δήλωσή του από την περασμένη Τετάρτη πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα σχετικά με την υπερμετάδοση της ''Όμικρον'', κυρίως σε νέους ανθρώπους, σε χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα;», αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Μέτρα που η κυβέρνηση ανακοίνωσε και είναι έτοιμη όποια στιγμή κριθεί σκόπιμο να εφαρμόσει και νωρίτερα προτάσσοντας τη δημόσια υγεία. Καμία πρόταση, καμία θέση. Ούτε μέχρι σήμερα, ούτε και σήμερα. Δημαγωγία, υποκρισία και καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ