Qatar Gate: «Βολές» από Οικονόμου σε Ανδρουλάκη με φόντο τις αποκαλύψεις για την Καϊλή - «Αδιανόητο αυτό που υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»

Qatar Gate: «Βολές» από Οικονόμου σε Ανδρουλάκη με φόντο τις αποκαλύψεις για την Καϊλή - «Αδιανόητο αυτό που υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»

Στην υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων αλλά και το «Qatar Gate» και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Για το θέμα των υποκλοπών υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση από τον Αύγουστο έχει αναλάβει πολιτικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες για το θέμα ενώ πρόσθεσε ότι η Δικαιοσύνη προχωρά στη διερεύνηση για να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Τόνισε δε, ότι η αλλαγή στην ηγεσία της ΕΥΠ, αποσκοπεί στο να θεραπεύσουν πληγές του παρελθόντος ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι τουλάχιστον ειρωνικό να φαίνεται ότι κόπτεται για τη διαφάνεια.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε και στις απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για πυραυλική επίθεση εναντίον της Αθήνας σημειώνοντας ότι η Ελλάδα είναι πανέτοιμη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του 2023, είπε ότι είναι ο πρώτος που συζητείται εκτός του μνημονιακού περιβάλλοντος και όπως είπε, χαρακτηρίζεται όπως είπε από κοινωνική ευαισθησία, προβλέπει πιστώσεις για την επιδότηση λογαριασμών ρεύματος, αύξηση του κατώτατου μισθού, επέκταση του επιδόματος μητρότητας στον ιδιωτικό τομέα.

«Πυρά»

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε και στην υπόθεση με το σκάνδαλο του «Qatar Gate» που εμπλέκεται η Εύα Καϊλή και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη τόνισε ότι  «είναι αδιανόητο να υποστηρίζει κανείς ότι η κ. Καϊλή δεν βαρύνει με την όποια δράση τον πολιτικό της χώρο αλλά τη ΝΔ. Η υπόθεση της είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, υπήρξε επί πολλά χρόνια πολιτικά συνδεδεμένη με τον Ανδρουλάκη. Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ».

Τι είχε πει

Υπενθυμίζεται ότι χθες (11/12), ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία «ετοίμαζαν την Εύα Καϊλη για μεταγραφή αεροδρομίου και τώρα κάνουν ότι δεν την ξέρουν».

Παράλληλα, είχε κάνει  λόγο για προσπάθειες σύνδεσης της παρακολούθησής του με την υπόθεση διαφθοράς στην καρδιά της Ευρώπης που εμπλέκεται η Εύα Καϊλή. «Έχουν το θράσος μάλιστα να προσπαθούν να συνδέσουν την παράνομη παρακολούθησή μου, που ολοκληρώθηκε ένα χρόνο πριν για κάποιους απροσδιόριστους λόγους εθνικής ασφάλειας, με μια ποινική υπόθεση που ξεκίνησε να διερευνάται πολύ αργότερα και χωρίς να ξέρουμε αν χρησιμοποιήθηκαν τέτοιου είδους μέσα», είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ